REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas gvazdikėlių
  • 1 vienetas obuolių
  • 50 gramų kiaulės lašinių
  • 30 gramų raudonojo vyno
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies.
    Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.

Autorius: Alisa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas gvazdikėlių
  • 1 vienetas obuolių
  • 50 gramų kiaulės lašinių
  • 30 gramų raudonojo vyno
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies.
    Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.

Autorius: Alisa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų