Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą