Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 3 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų triušienos
  • 400 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
    Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
    Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 3 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų triušienos
  • 400 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
    Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
    Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų