Vištienos filė nuplauti, supjaustyti porcijomis ir pasūdyti. Bulves nuskusti, svogūnus nulupti. Visas daržoves nuplauti. Bulves ir pomidorus padalinti kubeliais, o svogūnus – žiedeliais. Vištienos gabaliukus berti į karštą aliejų ir 2-3 minutes čirškinti. Tada dėti bulvių ir pomidorų kubelius, svogūnų žiedelius. Pipirinti, sūdyti ir išmaišyti. Pilti tiek verdančio vandens, kad apsemtų mėsą su daržovėmis. Uždengus troškinti, kol suminkštės. Pabaigoje apibarstyti petražolėmis. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
400 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
200 gramų pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
400 gramų vištos filė
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė nuplauti, supjaustyti porcijomis ir pasūdyti. Bulves nuskusti, svogūnus nulupti. Visas daržoves nuplauti. Bulves ir pomidorus padalinti kubeliais, o svogūnus – žiedeliais. Vištienos gabaliukus berti į karštą aliejų ir 2-3 minutes čirškinti. Tada dėti bulvių ir pomidorų kubelius, svogūnų žiedelius. Pipirinti, sūdyti ir išmaišyti. Pilti tiek verdančio vandens, kad apsemtų mėsą su daržovėmis. Uždengus troškinti, kol suminkštės. Pabaigoje apibarstyti petražolėmis. Skanaus!