Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 gabalai triušienos
  • 150 gramų kiaulienos (malta)
  • 50 gramų lašinių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 2 stiklinės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 gabalai triušienos
  • 150 gramų kiaulienos (malta)
  • 50 gramų lašinių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 2 stiklinės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska,pipirais,smulkintu česnaku.
  2. Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis.
  3. Ant triušienos gabaliukų kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.
  4. Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų