Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai, virti tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado (glajui:)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai, virti tryniai)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado (glajui:)
  • šiek tiek druskos
  • 80 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek vaisių (džiovinti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu, įmaišyti grietinę. Šia masę suminkyti su persijotais miltais ir kepimo milteliais. Iš tešlos suformuoti mažus kaštono dydžio kamuolėlius ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Iškepusius visiškai atušinti.
    Dubenį su šokoladu ir sviestu uždėti ant puodo su karštu vandeniu, ištirpinti su žiupsneliu druskos. Šiek tiek atvėsinti.
    Kelis iškepusius rutulėlius sutrinti į trupinius. Džiovintus vaisius supjaustyti mažais gabalėliais.
    Iškeptus rutulėlius apvilgyti šokolade, jų apačią padažyti smulkiuose trupiniuose, o ant viršaus uždėti džiovintų vaisių gabalėlius. Taip paruoštus triufelius trumpam padėti į šaldytuvą, kad sustingtų šokoladas.
    Skanaus.

Autorius: Viada

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų