INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   cukraus 
  -   2 vienetai   kiaušinių (tešlai, virti tryniai) 
  -   400 gramų   kvietinių miltų 
  -   150 gramų   juodojo šokolado (glajui:) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   80 gramų   sviesto 
  -   3 valgomieji šaukštai   grietinės 
  -   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   vanilinio cukraus 
  -   šiek tiek   vaisių (džiovinti) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu, įmaišyti grietinę. Šia masę suminkyti su persijotais miltais ir kepimo milteliais. Iš tešlos suformuoti mažus kaštono dydžio kamuolėlius ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Iškepusius visiškai atušinti. 
 Dubenį su šokoladu ir sviestu uždėti ant puodo su karštu vandeniu, ištirpinti su žiupsneliu druskos. Šiek tiek atvėsinti.
 Kelis iškepusius rutulėlius sutrinti į trupinius. Džiovintus vaisius supjaustyti mažais gabalėliais. 
 Iškeptus rutulėlius apvilgyti šokolade, jų apačią padažyti smulkiuose trupiniuose, o ant viršaus uždėti džiovintų vaisių gabalėlius. Taip paruoštus triufelius trumpam padėti į šaldytuvą, kad sustingtų šokoladas.
 Skanaus.   
    Autorius: Viada 
     REKLAMA