• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų braškių
  • 0.5 vieneto vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
    Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
    Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
    Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
    Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
    Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
    Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
    Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.

Autorius: Grytė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 2 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų braškių
  • 0.5 vieneto vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
    Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
    Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
    Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
    Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
    Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
    Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
    Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.

Autorius: Grytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų