REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytas nedideliais gabaliukais daržoves įdedame į puodą (brokolio dar nededam). Pabarstome druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis pagal skonį. Verdame, kol daržovės išvirs (apie 25-30 min). Likus 10 min. iki pabaigos sudedame mažais gabaliukais supjaustytus brokolius ir verdame dar 10 min.
- Išvirusias daržoves išimame į atskirą puodą ir sutriname trintuvu, įdedame lydyto sūrio ir dar karta sutriname.
Gautą tyrelę praskiedžiame su nedideliu kiekiu sultinio, kad gautųsi tiršta sriuba. - Batono riekeles supjaustome mažais gabaliukais ir apkepame keptuvėje (alyvuogių aliejuje). Apskrudusius gabaliukus nusausiname.
Į lėkštę įpilame paruoštos sriubos ir pabarstome viršų skriebučiais.
REKLAMA