Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai biulio (daržinis, supjaustytas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų morkų (pjaustytos)
  • 300 gramų pupų
  • 250 gramų ropių (pjaustytos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 45 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite pergamentiniu popieriumi 500 g talpos pailgą formą. Ištepkite sviestu ir pabarstykite parmezanu.
    2. Užvirkite 3 puodus vandens. Virkite atskirai morkas ir ropes 10-12 min., kol bus minkštos, tada nusunkite. Trečiame puode apvirkite pupas, nusunkite. Kai jos atvės nulupkite.
    3. Smulkintuve sutrinkite morkas su trečdaliu sviesto , trečdaliu grietinėlės ir vienu kiaušiniu. Supylę į dubenį pabarstykite druskos. Taip atskirai sutrinkite ropes ir pupeles.
    4. Supilkite morkų tyrę į formą, tolygiai apibarstykite puse builio. Sudėkite pupas, apibarstykite likusiu builiu. Ant viršaus supilkite ropių tyrę, išlyginkite paviršių.
    5. Kepkite skardoje, iki pusės pripiltoje karšto vandens. Kepkite kiek virš valandos, kol įbestas pagaliukas liks švarus. Ataušus išimkite iš formos.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai biulio (daržinis, supjaustytas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 250 gramų morkų (pjaustytos)
  • 300 gramų pupų
  • 250 gramų ropių (pjaustytos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 45 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite pergamentiniu popieriumi 500 g talpos pailgą formą. Ištepkite sviestu ir pabarstykite parmezanu.
    2. Užvirkite 3 puodus vandens. Virkite atskirai morkas ir ropes 10-12 min., kol bus minkštos, tada nusunkite. Trečiame puode apvirkite pupas, nusunkite. Kai jos atvės nulupkite.
    3. Smulkintuve sutrinkite morkas su trečdaliu sviesto , trečdaliu grietinėlės ir vienu kiaušiniu. Supylę į dubenį pabarstykite druskos. Taip atskirai sutrinkite ropes ir pupeles.
    4. Supilkite morkų tyrę į formą, tolygiai apibarstykite puse builio. Sudėkite pupas, apibarstykite likusiu builiu. Ant viršaus supilkite ropių tyrę, išlyginkite paviršių.
    5. Kepkite skardoje, iki pusės pripiltoje karšto vandens. Kepkite kiek virš valandos, kol įbestas pagaliukas liks švarus. Ataušus išimkite iš formos.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų