Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 saujelė trešnių
  • 1 saujelė gražgarsčių
  • 125 gramai sūris (Brie "Prezident" (su graikiniais riešutais))
  • 1 žiupsnelis graikinių riešutų
  • 1 žiupsnelis anakardžio riešutų
  • 1 žiupsnelis razinų
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų ((šviežiai spaustos sultys) )
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų ((šviežiai spaustos sultys) )

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 saujelė trešnių
  • 1 saujelė gražgarsčių
  • 125 gramai sūris (Brie "Prezident" (su graikiniais riešutais))
  • 1 žiupsnelis graikinių riešutų
  • 1 žiupsnelis anakardžio riešutų
  • 1 žiupsnelis razinų
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų ((šviežiai spaustos sultys) )
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų ((šviežiai spaustos sultys) )

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rukolos lapeliai sudėliojami ant lėkštės, apibarstoma trešnėmis, suspjaustytomos per pusę.
  2. Pabarstoma graikinių riešutų, razinų. Tada viskas apšlakstoma padažu iš apelsinų, citrinos sulčių, medaus ir aliejaus.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų