Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 galva kopūstų (žiediniai)
  • 4 valgomieji šaukštai miltai (žirnių)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 žiupsnelis pipirai (čili milteliai)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis bazilikų
  • 1 žiupsnelis česnakų ( granulės)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 galva kopūstų (žiediniai)
  • 4 valgomieji šaukštai miltai (žirnių)
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 1 žiupsnelis pipirai (čili milteliai)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis bazilikų
  • 1 žiupsnelis česnakų ( granulės)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
  2. Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200 laipsnių pagal Celcijų įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų