REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (drungnas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 1 stiklinė kukurūzų miltų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (drungnas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)
  • 1 stiklinė kukurūzų miltų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite kukurūzų miltus ir suminkykite su sviestu.
    Tuomet supilkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir minkykite, kol tešla tampa kieta, bet, tuo pačiu, ir tąsi.
    Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite ją nedideliais trikampiais.
    Tešlos trikampiukus kepkite įkaitusiame aliejuje.
    Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
    Nusivarvėjusius ir pravėsusius traškučius apibarstykite druskos, paprikos bei čili miltelių mišiniu ir patiekite su Jūsų mėgstamu padažu.
    Skanaus!

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų