INGREDIENTAI:
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek vandens (drungnas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 30 gramų sviesto
- šiek tiek čili pipirų (milteliai)
- 1 stiklinė kukurūzų miltų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite kukurūzų miltus ir suminkykite su sviestu.
Tuomet supilkite miltus, įpilkite šiek tiek vandens ir minkykite, kol tešla tampa kieta, bet, tuo pačiu, ir tąsi.
Iškočiokite plonai tešlą ir supjaustykite ją nedideliais trikampiais.
Tešlos trikampiukus kepkite įkaitusiame aliejuje.
Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Nusivarvėjusius ir pravėsusius traškučius apibarstykite druskos, paprikos bei čili miltelių mišiniu ir patiekite su Jūsų mėgstamu padažu.
Skanaus!
Autorius: Aurelija
REKLAMA