Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų (raudonas)
- 4 vienetai vištos filė (griežinėliai, kepti)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinio kopūsto išsišakojimus sulaužyti ir sudėtį į dubenį (sulaužyti pakankamai smulkiai, bet nepersistengti). Aš naudoju ir kotelius (supjaustau griežinėliais ir sudedu į salotas).
Į dubenį sudėti pusiau perpjautus pomidoriukus, plonais žiedais pjaustytus svogūnus, vištieną, pjaustytą papriką.
Pagardinti majonezu, druska bei pipirais. Taip pat galima pagardinti sūriu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų (raudonas)
- 4 vienetai vištos filė (griežinėliai, kepti)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinio kopūsto išsišakojimus sulaužyti ir sudėtį į dubenį (sulaužyti pakankamai smulkiai, bet nepersistengti). Aš naudoju ir kotelius (supjaustau griežinėliais ir sudedu į salotas).
Į dubenį sudėti pusiau perpjautus pomidoriukus, plonais žiedais pjaustytus svogūnus, vištieną, pjaustytą papriką.
Pagardinti majonezu, druska bei pipirais. Taip pat galima pagardinti sūriu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą