Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė, sutarkuota)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai spanguolių (trintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
    Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
    Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
    Tada sudedame trintas spanguoles.
    Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
    Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
    Skanaus!

Autorius: Genutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelė, sutarkuota)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai spanguolių (trintos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
    Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
    Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
    Tada sudedame trintas spanguoles.
    Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
    Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
    Skanaus!

Autorius: Genutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų