REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek apelsinų (žievelė, sutarkuota)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
- 1 vienetas kriaušių
- 1 vienetas obuolių
- 2 valgomieji šaukštai spanguolių (trintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
Tada sudedame trintas spanguoles.
Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek apelsinų (žievelė, sutarkuota)
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio krakmolo
- 1 vienetas kriaušių
- 1 vienetas obuolių
- 2 valgomieji šaukštai spanguolių (trintos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius sumaišome su cukraus pudra ir miltais. Įkaitintoje keptuvėje iškepame nedidelius blynelius.
Obuolį ir kriaušę supjaustome skiltelėmis.
Užviriname nedidelį kiekį vandens, suberiame cukrų ir vaisius. Verdame, kol skiltelės suminkštės.
Tada sudedame trintas spanguoles.
Krakmolą išmaišome penktadalyje stiklinės šalto vandens ir supilame į verdančią masę, bei kaitiname, kol sutirštės.
Padažą atvėsiname ir užpilame ant blynelių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą