Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
- 140 gramų cukraus
- šiek tiek spanguolių (džiovintos)
- šiek tiek vanilės
- 245 gramai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 275 gramai sviesto (kambario temperatūros)
- 145 gramai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
- 140 gramų cukraus
- šiek tiek spanguolių (džiovintos)
- šiek tiek vanilės
- 245 gramai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 275 gramai sviesto (kambario temperatūros)
- 145 gramai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą