Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 140 gramų cukraus
  • šiek tiek spanguolių (džiovintos)
  • šiek tiek vanilės
  • 245 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 275 gramai sviesto (kambario temperatūros)
  • 145 gramai kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
    Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
    Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Jolanta M.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
  • 140 gramų cukraus
  • šiek tiek spanguolių (džiovintos)
  • šiek tiek vanilės
  • 245 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 275 gramai sviesto (kambario temperatūros)
  • 145 gramai kukurūzų miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi iki purumo. Persijoti miltus su kukurūzų miltais, įmaišyti į sviesto masę, įberti druskos ir vanilės esenciją. Sudėti pjaustytas spanguoles ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta. Tešlą įdėti į plėvelę ir kišti į šaldytuvą 1 val.
    Stalą pabarstyti miltais, iškočioti tešlą iki 4 mm storio. Formele išspausti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15–20 min.
    Ištraukus iš orkaitės dar karštus sausainius pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Jolanta M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų