Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 3 stiklinės acto
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti stambiais gabalais.

    Pilti acto, kad apsemtų mėsą (geriausia marinuoti trilitriniame stiklainyje).

    Gausiai berti pipirų, druskos, dėti česnako skilteles, stambiai pjaustytą svogūną.

    Marinuoti bent per nakt arba 2- 3 paras.

    Paprasta, bet labai skanu.

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 3 stiklinės acto
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti stambiais gabalais.

    Pilti acto, kad apsemtų mėsą (geriausia marinuoti trilitriniame stiklainyje).

    Gausiai berti pipirų, druskos, dėti česnako skilteles, stambiai pjaustytą svogūną.

    Marinuoti bent per nakt arba 2- 3 paras.

    Paprasta, bet labai skanu.

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų