Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 650 gramų jaučio kumpio (virtas)
- 4 valgomieji šaukštai jelapenų (susmulkinti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
- 10 vienetų tortilijos
- 1/4 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį.
Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais.
Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius.
Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 650 gramų jaučio kumpio (virtas)
- 4 valgomieji šaukštai jelapenų (susmulkinti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (augalinis)
- 10 vienetų tortilijos
- 1/4 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį.
Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais.
Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius.
Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą