Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek vanilės
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 250 gramų grietinėlės (38%)
  • 100 gramų sausainių
  • 500 gramų varškės (kreminė, nesaldi)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas želatinos (pakelis)
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupinti sausainius.
    Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
    Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
    Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
    Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
    Suplakti grietinėlę.
    Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
    Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
    Gautą masę supilti ant sausainių.
    Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
    Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
    Skanaus.

Autorius: Genutė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek vanilės
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 250 gramų grietinėlės (38%)
  • 100 gramų sausainių
  • 500 gramų varškės (kreminė, nesaldi)
  • 100 gramų sviesto
  • 1 vienetas želatinos (pakelis)
  • šiek tiek uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupinti sausainius.
    Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
    Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
    Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
    Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
    Suplakti grietinėlę.
    Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
    Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
    Gautą masę supilti ant sausainių.
    Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
    Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
    Skanaus.

Autorius: Genutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų