Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų cukraus pudros (kremui)
  • 200 gramų cukraus (biskvitui)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus (kavos sirupui)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi, kavos sirupui)
  • 80 gramų krakmolo (biskvitui)
  • 5 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 100 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 400 mililitrų vandens (karštas, kavos sirupui)
  • 450 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (biskvitui)
  • 350 gramų maskarponės sūrio (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man kaip visada kepant pradėjo kilti kalnelis, tai aš jau iškepus, ant karšto biskvito uždėjau lėkštelę ir kalnelis susėdo, skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :)Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę.
    Pasiruošiame kavos sirupą laistymui: viską ištirpinti karštame vandenyje.

    Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponę sūrį.

    Imame vieną puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo.Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu.
    Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
    Skanaus!!!!!!!!!

Autorius: Akvile

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų cukraus pudros (kremui)
  • 200 gramų cukraus (biskvitui)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus (kavos sirupui)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi, kavos sirupui)
  • 80 gramų krakmolo (biskvitui)
  • 5 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 100 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 400 mililitrų vandens (karštas, kavos sirupui)
  • 450 mililitrų grietinėlės (kremui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (biskvitui)
  • 350 gramų maskarponės sūrio (kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man kaip visada kepant pradėjo kilti kalnelis, tai aš jau iškepus, ant karšto biskvito uždėjau lėkštelę ir kalnelis susėdo, skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :)Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę.
    Pasiruošiame kavos sirupą laistymui: viską ištirpinti karštame vandenyje.

    Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponę sūrį.

    Imame vieną puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo.Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu.
    Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
    Skanaus!!!!!!!!!

Autorius: Akvile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų