Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 300 gramų lašišų (rūkyta)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų ikrų
  • 500 gramų varškės sūrio
  • 800 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiojame, suformuojame kvadratinius blynus ir apie 10 min. apkepame 200 laipsnių temperatūroje.
    Varškės sūrį sutriname ir sumaišome su majonezu, druska bei ikrais.
    Lašišą supjaustome labai plonais griežinėliais.
    Imame vieną sluoksniuotos tešlos paplotį ir tepame ant jo varškės sūrio masę, ant viršaus sudėliojame lašišą ir taip kartojame, kol sunaudojame visus lakštus bei likusius ingredientus.
    Torto viršus turi pasibaigti varškės sūrio ir ikrų mase.
    Apibarstome tortą sluoksniuotos tešlos trupiniais, apvyniojame maistine plėvele it padedame 5-6 val. į šaldytuvą.
    Patiekiame šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 300 gramų lašišų (rūkyta)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų ikrų
  • 500 gramų varškės sūrio
  • 800 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiojame, suformuojame kvadratinius blynus ir apie 10 min. apkepame 200 laipsnių temperatūroje.
    Varškės sūrį sutriname ir sumaišome su majonezu, druska bei ikrais.
    Lašišą supjaustome labai plonais griežinėliais.
    Imame vieną sluoksniuotos tešlos paplotį ir tepame ant jo varškės sūrio masę, ant viršaus sudėliojame lašišą ir taip kartojame, kol sunaudojame visus lakštus bei likusius ingredientus.
    Torto viršus turi pasibaigti varškės sūrio ir ikrų mase.
    Apibarstome tortą sluoksniuotos tešlos trupiniais, apvyniojame maistine plėvele it padedame 5-6 val. į šaldytuvą.
    Patiekiame šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų