• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė pieno (nepilna)
  • 0.5 litro grietinėlės
  • 1 kilogramas braškių
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 1 vienetas biskvitų (storas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė pieno (nepilna)
  • 0.5 litro grietinėlės
  • 1 kilogramas braškių
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos
  • 1 vienetas biskvitų (storas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitą padalinam į tris lygias dalis.
  2. Paruošiame želatiną. Ištirpiname nedideliame kiekyje pieno (nepilna stiklinė).
  3. Tada ruošiame kremą: grietinėlę išplakame su cukrumi, į masę supilame ištirpintą želatiną. Kremą paliekame 5 minutėms, kad pradėtų stingti.
  4. Tada ant pirmo biskvito lakšto tepame kremą, išdėliojame pjaustytas braškes ir dedame antrą biskvito lakštą. Taip susluoksniuojame visą tortą.
  5. Tortą padedame į šaldytuvą porai valandų.
  6. Tortą papuošiame mėtos lapeliu.

    SKANAUS!!!

Autorius: Gabrielė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų