Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė grietinės (25%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1 stiklinė grietinės (25%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine.
Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu.
Gautą tešlą padalinti į 2 dalis.
Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius.
Papločius atvėsinti.
Papločius sulaužyti į gabaliukus.
Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės.
Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t.
Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado.
Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą