Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (biskvitui)
  • 200 gramų cukraus (biskvitui)
  • 100 gramų cukraus (kremui)
  • 200 gramų margarino (biskvitui)
  • 200 gramų medaus (biskvitui)
  • 3 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 450 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 500 gramų grietinėlės (35%, kremui)
  • šiek tiek druskos (biskvitui)
  • 300 gramų grietinės (30%, kremui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (biskvitui)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (tarkuota, kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medų, cukrų, margariną ir prieskonius dėti į puodą ir užvirinti. Į pravėsusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 15 min., jei po vieną blyną, 40-50 min., jei visą (tuomet atvėsusį biskvitą reikės padalinti į 4-5 lakštus). Atvėsusius biskvitus sulaistyti saldinta arbata, jei tortas bus tiekiamas jau kitą dieną (jei vėliau, tai sulaistyti nereikia). Kremui visus produktus suplakti iki standžios masės ir pertepti biskvitus. Puošti geriausia biskvito trupiniais (juos pasidaryti galima biskvito bikučius sumalus mėsmale). Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (biskvitui)
  • 200 gramų cukraus (biskvitui)
  • 100 gramų cukraus (kremui)
  • 200 gramų margarino (biskvitui)
  • 200 gramų medaus (biskvitui)
  • 3 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 450 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 500 gramų grietinėlės (35%, kremui)
  • šiek tiek druskos (biskvitui)
  • 300 gramų grietinės (30%, kremui)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (biskvitui)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (tarkuota, kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Medų, cukrų, margariną ir prieskonius dėti į puodą ir užvirinti. Į pravėsusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 15 min., jei po vieną blyną, 40-50 min., jei visą (tuomet atvėsusį biskvitą reikės padalinti į 4-5 lakštus). Atvėsusius biskvitus sulaistyti saldinta arbata, jei tortas bus tiekiamas jau kitą dieną (jei vėliau, tai sulaistyti nereikia). Kremui visus produktus suplakti iki standžios masės ir pertepti biskvitus. Puošti geriausia biskvito trupiniais (juos pasidaryti galima biskvito bikučius sumalus mėsmale). Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų