Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 200 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- 0.5 stiklinės riešutų
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 200 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- 0.5 stiklinės riešutų
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą