Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
    Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
    Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 200 gramų sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremas: kondensuotą pieną išsukti su sviestu, kakava ir vanile.
    Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietine. Suberti smulkintus riešutus, miltus ir sodą, nugesintą actu. Išmaišyti.
    Tešlą sukrėsti į gilesnę kepimo formą, pateptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 190 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Po 4-5 val. torto paplotį perpjauti per pusę. Apatinį paplotį ištepti kremu, o antrą paplotį sutrupinti ir užbarstyti ant kremo sluoksnio. Trupinius taip pat aptepti kremu.
    Keletą valandų tortą palaikyti šaldytuve.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų