Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Biskvitas perteptas apelsinų - grietinėlės kremu. Gaivus ir greitas tortas.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis biskvitų
  • 5 vienetai apelsinų
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • 100 mililitrų vandens
  • 50 gramų šokoladas
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę išplaku su cukraus pudra iki pasidaro puri.
  2. Želatiną išbrinkinu vandenyje (100 ml) apie 1 valandą, ištirpinu ir vos šiltą įplaku į grietinėlės masę.
  3. Apelsinus (4 vnt) nulupu ir supjaustau.
  4. Viską sumaišau ir šiuo kremu pertepu biskvitą,(apie 3 - 4 šaukštus plaktos grietinėlės, be apelsinų pasilieku, papuošimui).
  5. Šokolado drožles maišau su pasilikta plakta grietinėle ir puošiu tortą, apelsiną supjaustau plonai ir dėlioju norimas dekoracijas.
    Labai skanus, gaivus, paprastas tortas.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų