REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 1 vienetas citrinų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų jogurto (natūralus)
  • 400 gramų sausainių
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 15 gramų želatinos
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
    Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
    Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
    Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
    Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
    Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
    Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
    O tada skanauti...
    Skanaus!

Autorius: Alma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 1 vienetas citrinų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų jogurto (natūralus)
  • 400 gramų sausainių
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 15 gramų želatinos
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra.
    Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą.
    Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną.
    Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats.
    Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių.
    Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina.
    Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą.
    O tada skanauti...
    Skanaus!

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų