INGREDIENTAI:
  -   3   česnakų 
  -   šiek tiek   krapų 
  -   šiek tiek   petražolių 
  -   300 mililitrų   pomidorų pastos (konservuoti, be odelių savo sultyse) 
  -   1 vienetas   pomidorų pastos (švieži) 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   350 gramų   jautienos faršo 
  -   šiek tiek   majonezo 
  -   šiek tiek   pomidorų padažo 
  -   šiek tiek   lazanijos lakštų (lakštai) 
  -   šiek tiek   grietinės 
  -   250 gramų   sūris 
  -   200 gramų   mocarelos sūrio 
  -   šiek tiek   raudonėlių 
  -   šiek tiek   provanso žolelių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Taigi apkepiname svogūną su faršu i masę supilame patraiškytus pomidorus kartu su savo sultimis, susmulkiname pomidorą, česnaką, krapus, petražoles. Įdedame pomidorų padažo, šiek tiek grietinės, SANTA MARIA prieskonių pagal skonį.
 Troškinuką sluoksniuojame: lazanijos lakštas, masė, įvairūs sūriai (kuo daugiau), vėl lakštas, o viršutinį lakštą padengiame, tarkuotu fermentiniu sūriu su grietine ir majonezu!
 Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Po to padidiname temperatūrą, kad apskrustų! Iškepusią lazaniją pagardiname petražolėmis! Skanaus!   
    Autorius: Kornelija 
     REKLAMA