Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų vištiena (file)
  • 300 gramų kalakutienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (su grūdėliais)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 200 gramų kiaulienos (rūkyta šoninė)
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų vištiena (file)
  • 300 gramų kalakutienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (su grūdėliais)
  • 2 skiltelės česnakų
  • 200 gramų kiaulienos (rūkyta šoninė)
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustyti mažais gabaliukais. Pridėti garstyčių, tarkuotų česnakų. Druskos ir pipirų pagal skonį.
  2. Pridėti grietinėlė ir smulkintą blenderiu iki vientisos masės (gali likti tik garstyčių grūdėliai).
  3. Formą iškloti šonine, įdėti pusę maltos vištienos. Kalakutieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Uždėkite ant įdaro. Tada vėl malta vištiena.
  4. Formą įdėti į didelio dydžio formą. Didelė formą užpildyti verdantį vandenį taip, kad jis pasiektų viršutinio trečdalio formos su terrine. Kepti įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje 1 valandą. Tada leisti atvesti.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų