Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų
  • 1 skardinė pupelių (konservuotos)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 skardinė pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse su porais)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų
  • 1 skardinė pupelių (konservuotos)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 skardinė pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse su porais)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais.

    Papriką nuplauti, išskobti sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti.

    Į indą dėti kiaulieną, papriką, česnakus, konservuotas pupeles. Užpilti konservuotais pomidorais. Gardinti pipirais bei druska.

    Geriausiai marinuoti per naktį.

    Troškinti gilioje keptuvėje, kol suminkštės kiauliena.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų