• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto (kambario temperatūros )
  • 45 mililitrai pieno (kambario temperatūros)
  • 1 vienetas kiaušinių (mažas, kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • Kremui:
  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto (kambario temperatūros )
  • 45 mililitrai pieno (kambario temperatūros)
  • 1 vienetas kiaušinių (mažas, kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • Kremui:
  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė, tarkuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tartalečių tešlai. Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.
  2. Kremas gaminamas. Visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.

    Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų