Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 120 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje 1 šaukštą sviesto, įpilkite 2 šaukštus vandens, pabarstykite žiupsneliu druskos ir pakepinkite susmulkintą svogūną, kol jis suminkštės ir visiškai išgaruos vanduo.
    Sudėkite į dubenį pakepintus svogūnus ir sumaišykite su miltais (šiek tiek pasilikite kepimo indui pabarstyti), likusiu sviestu (šiek tiek pasilikite kepimo indui patepti) bei kiaušiniais.
    Tuomet supilkite pieną, sudėkite grietinėlę, sutrintą sūrį, šiek tiek druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite.
    Kepimo indą patepkite sviestu, pabarstykite miltais ir sudėkite pasigamintą tešlą.
    Kepkite apie 30-35 min. 220 laipsnių temperatūroje, kol duona įgaus auksinį atspalvį.
    Valgykite dar karštą arba kambario temperatūros.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 120 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite keptuvėje 1 šaukštą sviesto, įpilkite 2 šaukštus vandens, pabarstykite žiupsneliu druskos ir pakepinkite susmulkintą svogūną, kol jis suminkštės ir visiškai išgaruos vanduo.
    Sudėkite į dubenį pakepintus svogūnus ir sumaišykite su miltais (šiek tiek pasilikite kepimo indui pabarstyti), likusiu sviestu (šiek tiek pasilikite kepimo indui patepti) bei kiaušiniais.
    Tuomet supilkite pieną, sudėkite grietinėlę, sutrintą sūrį, šiek tiek druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite.
    Kepimo indą patepkite sviestu, pabarstykite miltais ir sudėkite pasigamintą tešlą.
    Kepkite apie 30-35 min. 220 laipsnių temperatūroje, kol duona įgaus auksinį atspalvį.
    Valgykite dar karštą arba kambario temperatūros.
    Skanaus!

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų