Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 180 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus suplakti su druska.
Trynius sumaišyti su minkštu sviestu, po to su baltymais. Baltymus įmaišyti atsargiai - iš apačios į viršų.
Suberti miltus.
Kopūstą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą.
Tešlą sudėti į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pyrago viršus apskrus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 180 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus suplakti su druska.
Trynius sumaišyti su minkštu sviestu, po to su baltymais. Baltymus įmaišyti atsargiai - iš apačios į viršų.
Suberti miltus.
Kopūstą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą.
Tešlą sudėti į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pyrago viršus apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą