Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 kilogramas vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skrandukus gerai išvalome ir numarkiname. Apie valandą verdame pasūdytame vandenį. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintus porus, jiems pageltus sudedame išgriebtus skrandukus, paskaniname prieskoniais ir apkepiname keletą minučių.

    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 kilogramas vištienos skrandukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skrandukus gerai išvalome ir numarkiname. Apie valandą verdame pasūdytame vandenį. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintus porus, jiems pageltus sudedame išgriebtus skrandukus, paskaniname prieskoniais ir apkepiname keletą minučių.

    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų