Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galima skanauti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip karštą užkandį. Bulves reikėtų naudoti didesnes.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 100 gramų sūdytos lašišos
  • 100 gramų čederio sūriu
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos
  • 3 žiupsneliai svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves kruopščiai nuplauti ir išvirti su lupenomis. Virti 20 minučių.
  2. Įdarui sutarkuoti sūrį, sumaišyti su smulkinta lašiša ir pomidorų pasta.
  3. Išvirusias bulves perpjauti išilgai pusiau ir išskobti. Į kiekvieną bulvės puselę dėti įdaro, užberti smulkintų svogūnų laiškų.
  4. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame

Jaukūs patiekalai su Krekenavos Grynuoliais


rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų