Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 140 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 140 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viršui:

    200 g kondensuoto pieno
    75 g maltų migdolų
    50 g smulkintų graikiškų riešutų
    50 g džiovintų spanguolių
    100 g šokolado

    Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų.
    SKANAUS.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 140 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 140 gramų avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viršui:

    200 g kondensuoto pieno
    75 g maltų migdolų
    50 g smulkintų graikiškų riešutų
    50 g džiovintų spanguolių
    100 g šokolado

    Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų.
    SKANAUS.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų