Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 150 gramų cukraus pudros
  • 350 gramų cukraus
  • 150 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
  • 500 gramų morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 3 lašai vanilės (esencija)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 350 mililitrų aliejaus
  • 120 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 300 gramų sūris (grietinėlės (pvz., „Philadelphia“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padidės.
    Supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su prieskoniais bei kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
    Sukrėsti sutarkuotas morkas ir išmaišyti.
    Masę sukrėsti į sviestu pateptą ar kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
    Aptepui gerai išsukti sviestą (kambario temperatūros), grietinėlės (arba, iš bėdos, rikota) sūrį, cukraus pudrą bei vanilę.
    Iškepusį pyragą atšaldyti ir aptepti sūrio mase.
    Laikyti šaltai.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 150 gramų cukraus pudros
  • 350 gramų cukraus
  • 150 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
  • 500 gramų morkų (smulkiai tarkuotos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 3 lašai vanilės (esencija)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 350 mililitrų aliejaus
  • 120 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 300 gramų sūris (grietinėlės (pvz., „Philadelphia“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padidės.
    Supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su prieskoniais bei kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
    Sukrėsti sutarkuotas morkas ir išmaišyti.
    Masę sukrėsti į sviestu pateptą ar kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
    Aptepui gerai išsukti sviestą (kambario temperatūros), grietinėlės (arba, iš bėdos, rikota) sūrį, cukraus pudrą bei vanilę.
    Iškepusį pyragą atšaldyti ir aptepti sūrio mase.
    Laikyti šaltai.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų