Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (arba paprika)
- 12 valgomųjų šaukštų cukraus
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek krapų
- 1 stiklinė acto
- 3 litrai vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek prieskonių (agurkų marinavimui)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus sudėti su žolelėm į stiklainius.
Užkaisti puodą su vandeniu. Į jau karštoką vandenį sudedame druską, cukrų ir actą. Jokiu būdu negalima pilti acto į verdantį vandenį, nes viskas išbėgs lauk.
Marinatui užvirus juo užpilame agurkus stiklainiuose. Palaikome 5- 10 min., tada nupilame atgal į puodą ir dar kartą užverdame. Vėl užpilame agurkus stiklainiuose ir uždarome dangtelį.
Stiklainių nekaitinu, šis būdas veikia puikiai :)
Kas mėgsta švelnaus skonio agurkėlius šis receptas kaip tik.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (arba paprika)
- 12 valgomųjų šaukštų cukraus
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek krapų
- 1 stiklinė acto
- 3 litrai vandens
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek prieskonių (agurkų marinavimui)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus sudėti su žolelėm į stiklainius.
Užkaisti puodą su vandeniu. Į jau karštoką vandenį sudedame druską, cukrų ir actą. Jokiu būdu negalima pilti acto į verdantį vandenį, nes viskas išbėgs lauk.
Marinatui užvirus juo užpilame agurkus stiklainiuose. Palaikome 5- 10 min., tada nupilame atgal į puodą ir dar kartą užverdame. Vėl užpilame agurkus stiklainiuose ir uždarome dangtelį.
Stiklainių nekaitinu, šis būdas veikia puikiai :)
Kas mėgsta švelnaus skonio agurkėlius šis receptas kaip tik.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą