Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kadagio uogų
  • 1 stiklinė krienų padažo
  • 800 gramų šernienos (kumpis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui papildomai reikės: stiklinė 3% acto, truputį pipirų, lauro lapelių, kadagio uogų, kardamonų, citrinos žievelių.

    Iš kumpio išimami kaulai, mėsa išmušama kūjeliu, įtrinama druska su prieskoniais, susukama ir surišama arba suvyniojama į marlę. Tada šutinama marinate, kol suminkštėja. Tiekiama supjaustyta griežinėliais, sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta krienų padažu. Atskirai duodama virtų bulvių, troškintų kitų daržovių, raugintų agurkų, marinuotų pomidorų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų