Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų lašišų
  • 1 stiklinė ryžių (specialūs suši)
  • 6 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
  • 2 lapai jūros dumblių lapų
  • 0.5 vieneto aguročių
  • 5 vienetai krabų lazdelių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų lašišų
  • 1 stiklinė ryžių (specialūs suši)
  • 6 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
  • 2 lapai jūros dumblių lapų
  • 0.5 vieneto aguročių
  • 5 vienetai krabų lazdelių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžių paruošimas: ryžius perlieti vandeniu ir virti pagal instrukciją ant pakelio. Ryžiams išvirus supilti actą, gerai išmaišyti ir palikti atvėsti.
  2. Agurkus, "Zigmo" šaltai rūkytą lašišą ir krabų lazdeles pjaustyti išilgai juostelėmis.
  3. Ant bambukinio kilimėlio, ant kurio gaminsime suši, patiesti maistinę plėvelę, tada dėti jūros dumblio lakštą, ant kurio plonai paskleiti 2-3 v. š. ryžių. Lakšto viršuje palikti maždaug 1,5 cm. nepadengto ryžiais. Ant ryžių lakšto apačioje horizontaliai dėti agurko, "Zigmo" šaltai rūkytos lašišos juosteles ir krabų lazdeles.
  4. Pradedant kraštu, ant kurio sudėtas įdaras, atsargiai vynioti ritinėlį, prilaikant jį bambukiniu kilimėliu. Kraštelį, ant kurio nėra ryžių, patepti vandeniu, kad jis taptų lipnus ir taip lyg “užlipdyti” sušio ritinėlį suspaudžiant jį kilimėliu. Paruoštus sušio ritinėlius supjaustyti su šlapiu peiliu norimo dydžio gabalėliais.
  5. Sušiai patiekiami su sojos padažu, wasabi krienais ir marinuotu imbieru.
    Skanaus!

Autorius: Ina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų