REKLAMA
 
  
                Komentuoti
            
 
        Nuoroda nukopijuota
    
    INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų
 - 2 česnakų
 - 1 valgomasis šaukštas petražolių
 - 6 vienetai pomidorų pastos
 - šiek tiek alyvuogių aliejaus
 - 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
 - 400 gramų pieno
 - 1 arbatinis šaukštelis druskos
 - šiek tiek baltųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.
Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :) 
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų
 - 2 česnakų
 - 1 valgomasis šaukštas petražolių
 - 6 vienetai pomidorų pastos
 - šiek tiek alyvuogių aliejaus
 - 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
 - 400 gramų pieno
 - 1 arbatinis šaukštelis druskos
 - šiek tiek baltųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.
Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :) 
REKLAMA
    
   REKOMENDUOJAME 
 
 
  TOLIAU SKAITYKITE 
 
 
 
                rekomenduojame
            
 
                TOLIAU SKAITYKITE
            
  × Pranešti klaidą                 
 
