Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų krapų (šakelės)
- 30 gramų migdolų (drožlės)
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (saldžioji, milteliai)
- 12 vienetų petražolių (šakelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 40 gramų džiūvesėlių (malti)
- 125 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai kario
- 500 gramų sūris (kamambero)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę.
Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius.
Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus.
Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t.
Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų krapų (šakelės)
- 30 gramų migdolų (drožlės)
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (saldžioji, milteliai)
- 12 vienetų petražolių (šakelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 40 gramų džiūvesėlių (malti)
- 125 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai kario
- 500 gramų sūris (kamambero)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę.
Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius.
Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus.
Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t.
Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą