REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (Santa Maria, maltas, pyragui)
  • 300 mililitrų cukraus pudros (įdarui)
  • šiek tiek granatų (sėklos, papuošimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, įdarui)
  • 20 mililitrų pistacijų (kepintos ir smulkintos, papuošimui)
  • 300 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, įdarui)
  • 10 vienetų sausainių (pyragui)
  • 100 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, įdarui)
  • 200 gramų sūris (kreminis, įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę.
    Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle.
    Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms.
    Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (Santa Maria, maltas, pyragui)
  • 300 mililitrų cukraus pudros (įdarui)
  • šiek tiek granatų (sėklos, papuošimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, įdarui)
  • 20 mililitrų pistacijų (kepintos ir smulkintos, papuošimui)
  • 300 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, įdarui)
  • 10 vienetų sausainių (pyragui)
  • 100 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, įdarui)
  • 200 gramų sūris (kreminis, įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę.
    Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle.
    Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms.
    Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų