Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono (Santa Maria, maltas, pyragui)
- 300 mililitrų cukraus pudros (įdarui)
- šiek tiek granatų (sėklos, papuošimui)
- 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, įdarui)
- 20 mililitrų pistacijų (kepintos ir smulkintos, papuošimui)
- 300 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, įdarui)
- 10 vienetų sausainių (pyragui)
- 100 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, įdarui)
- 200 gramų sūris (kreminis, įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę.
Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle.
Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms.
Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono (Santa Maria, maltas, pyragui)
- 300 mililitrų cukraus pudros (įdarui)
- šiek tiek granatų (sėklos, papuošimui)
- 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, įdarui)
- 20 mililitrų pistacijų (kepintos ir smulkintos, papuošimui)
- 300 mililitrų grietinėlės (35 proc. riebumo, įdarui)
- 10 vienetų sausainių (pyragui)
- 100 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, įdarui)
- 200 gramų sūris (kreminis, įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę.
Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle.
Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms.
Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą