REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų cukraus (sūrio įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, sūrio įdarui)
  • 100 mililitrų krakmolo (kukurūzų, sūrio įdarui)
  • 250 gramų mėlinių ((šviežių arba šaldytų), sūrio įdarui)
  • 3 vienetai kiaušinių (sūrio įdarui)
  • 100 mililitrų grietinėlės (35 proc., riebumo sūrio įdarui)
  • 300 gramų sausainių (pyragui)
  • 150 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, sūrio įdarui)
  • 200 gramų baltojo šokolado (sūrio įdarui)
  • 250 mililitrų sūris (kaimiškas, sūrio įdarui)
  • 600 gramų sūris (Philadelphia, sūrio įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu.
    Vėliau sudėkite juos į kepimo indą (24 cm Ø) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepę sausainius, palikite juos atvėsti.
    Tuo tarpu sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ir ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje 175°C temperatūroje apie 40 minučių.
    Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, jei paviršius paruduos. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10 minučių.
    Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų cukraus (sūrio įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (Santa Maria, sūrio įdarui)
  • 100 mililitrų krakmolo (kukurūzų, sūrio įdarui)
  • 250 gramų mėlinių ((šviežių arba šaldytų), sūrio įdarui)
  • 3 vienetai kiaušinių (sūrio įdarui)
  • 100 mililitrų grietinėlės (35 proc., riebumo sūrio įdarui)
  • 300 gramų sausainių (pyragui)
  • 150 gramų sviesto (lydytas, pyragui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (Santa Maria, sūrio įdarui)
  • 200 gramų baltojo šokolado (sūrio įdarui)
  • 250 mililitrų sūris (kaimiškas, sūrio įdarui)
  • 600 gramų sūris (Philadelphia, sūrio įdarui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu.
    Vėliau sudėkite juos į kepimo indą (24 cm Ø) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepę sausainius, palikite juos atvėsti.
    Tuo tarpu sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo inde ir ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą orkaitėje 175°C temperatūroje apie 40 minučių.
    Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, jei paviršius paruduos. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10 minučių.
    Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų