REKLAMA

naujienų portalas tv3.lt

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų grietinėlės (plakta)
  • 300 gramų sūris (rikota)
  • 1 stiklinė gervuogių
  • 1 pakelis vanilinio pudingo
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 100 gramų cukraus pudros
  • 200 gramų grietinėlės (plakta)
  • 300 gramų sūris (rikota)
  • 1 stiklinė gervuogių
  • 1 pakelis vanilinio pudingo
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, sviesto, cukraus pudros, kiaušinio trynio ir druskos užminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir įdėti valandai į šaldytuvą.
  2. Iš atšaldytos tešlos iškočioti skritulį ir juo iškloti sviestu pateptą kepimo formą. Tešlą subadyti šakute, paskleisti uogas.
  3. Rikotą ištrinti su cukrumi, pudingo milteliais ir citrinų sultimis. Sudėti plaktą grietinėlę ir atsargiai išmaišyti.
  4. Sūrio masę sukrėsti ant tešlos su uogomis, paviršių išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų