Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo ((Daumantų))
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (sezamas,kmynai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo ((Daumantų))
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (sezamas,kmynai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį pjaustyti norimo dydžio juostelėmis,geriau storesnėmis.
  2. Kiaušinį išplakti,dėti truputį druskos,prieskonių,berti kmynų.
  3. Sūrio lazdelę apvolioti kiaušinio plakinyje,po to džiuvėsėliuose ir dėti į įkaitintą aliejų keptuvėje.Kepti lėtai vartant.Apkepus išimti,dar kartą volioti į kiaušinio plakinį ir vėl į džiuvėsėlius,taip kartoti keletą kartų tam,kad sūris kepdamas neištekėtų iš apvalkalo.Kepti kol sūrio lazdelės įgaus gelsvą spalvą.
  4. Padažui imti šaukštą majonezo,šaukštą pomidorų padažo,dėti druskos,pipirų,gerai išmaišyti.Lėkštėje puošti salotų lapais,petražolėmis,ką tuo metu turi

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų