Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek krapų
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 250 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek tabasko padažo
- 40 gramų sūris (kietas, pvz. Parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti, sudėti į keptuvę su teflonine danga. Ant vidutinės ugnies ištirpinti sūrį iki vientisos masės. Mentelės pagalba atsargiai paimti gautą "blyną" nuo keptuvės ir uždengti juo stiklinę. Palikti atvėsti. Atvėsintus dubenėlius užpildyti salotomis su krevetėmis.
Avokadą susmulkinti ir pašlakstyti citrinos sulčių, krevetės susmulkinti, supilti jogurtą,įdėti druską, pipirus, tabakco padažą.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- šiek tiek krapų
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 250 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek tabasko padažo
- 40 gramų sūris (kietas, pvz. Parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį sutarkuoti, sudėti į keptuvę su teflonine danga. Ant vidutinės ugnies ištirpinti sūrį iki vientisos masės. Mentelės pagalba atsargiai paimti gautą "blyną" nuo keptuvės ir uždengti juo stiklinę. Palikti atvėsti. Atvėsintus dubenėlius užpildyti salotomis su krevetėmis.
Avokadą susmulkinti ir pašlakstyti citrinos sulčių, krevetės susmulkinti, supilti jogurtą,įdėti druską, pipirus, tabakco padažą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą