Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sūris
  • 70 gramų grietinės
  • 70 mililitrų aliejaus
  • 75 gramai miltai
  • 1 stiklinė grybų
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek paprikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sūris
  • 70 gramų grietinės
  • 70 mililitrų aliejaus
  • 75 gramai miltai
  • 1 stiklinė grybų
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek paprikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus supjaustytus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
  2. Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite.
  3. Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo popieriumi ištiestą formą ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 40 min.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų