REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 700 gramų grybų
  • 300 gramų sūris (kietas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 250 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą padalinti į 3 dalis ir plonai iškočioti tris pyrago lakštus.
    Iškočiotus lakštus apie 10 min. kepti 190 laipsnių temperatūroje.
    Įdarui išvirti kietai kiaušinius.
    Susmulkinti grybus bei svogūną ir pakepinti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Sutarkuoti sūrį ir susmulkinti svogūnų laiškus.
    Paimti vieną pyrago lakštą, aptepti majonezu ir paskleisti ant jo pusę pakepintų svogūnų bei grybų, pusę tarkuoto sūrio ir trečdalį smulkintų svogūnų laiškų.
    Uždėti kitą, iš abiejų pusių majonezu apteptą pyrago lakštą, ant jo paskleisti likusius grybus bei svogūnus, riekelėmis supjaustytus kiaušinius, likusį tarkuotą sūrį ir likusius smulkintus svogūnų laiškus.
    Galiausiai uždengti paskutiniu, majonezu apteptu pyrago lakštu ir aplipinti visą pyragą sluoksniuotos tešlos trupiniais.
    Pyragą paslėgti ir palikti keletą valandų šaltai.
    Patiekti supjaustytą gabalėliais.
    Skanaus!

Autorius: Ilma

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 700 gramų grybų
  • 300 gramų sūris (kietas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 250 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą padalinti į 3 dalis ir plonai iškočioti tris pyrago lakštus.
    Iškočiotus lakštus apie 10 min. kepti 190 laipsnių temperatūroje.
    Įdarui išvirti kietai kiaušinius.
    Susmulkinti grybus bei svogūną ir pakepinti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Sutarkuoti sūrį ir susmulkinti svogūnų laiškus.
    Paimti vieną pyrago lakštą, aptepti majonezu ir paskleisti ant jo pusę pakepintų svogūnų bei grybų, pusę tarkuoto sūrio ir trečdalį smulkintų svogūnų laiškų.
    Uždėti kitą, iš abiejų pusių majonezu apteptą pyrago lakštą, ant jo paskleisti likusius grybus bei svogūnus, riekelėmis supjaustytus kiaušinius, likusį tarkuotą sūrį ir likusius smulkintus svogūnų laiškus.
    Galiausiai uždengti paskutiniu, majonezu apteptu pyrago lakštu ir aplipinti visą pyragą sluoksniuotos tešlos trupiniais.
    Pyragą paslėgti ir palikti keletą valandų šaltai.
    Patiekti supjaustytą gabalėliais.
    Skanaus!

Autorius: Ilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų