Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas vanilinio cukraus
- 200 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.
INGREDIENTAI:
- 75 gramai cukraus
- 50 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės (20%)
- 1 vienetas vanilinio cukraus
- 200 gramų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos.
Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.
Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą